Mededeling betreffende het SallandElectronics U13 Tournament FC Zutphen

Geen opvolging van Anderlecht RSC in 2020
Het zal, gelet alle Corona perikelen, voor jullie niet geheel als een verrassing komen, dat we helaas moeten besluiten dat het SallandElectronics U13 Tournament van 21, 22 en 23 augustus 2020 niet door kan gaan. Er mogen immers tot 1 september geen grote evenementen plaatsvinden.

De commissie heeft meteen gekeken naar de mogelijkheid wanneer we dan het eerste lustrum van ons toernooi gaan plannen. Dat zal nu worden 20, 21 en 22 augustus 2021. Uiteraard hopen we er dan weer een mooi toernooi van te maken.

De vooruitzichten voor het toernooi beloofden veel goeds. Naast AZ, Feyenoord en PSV zou dit keer ook Ajax aan ons toernooi gaan deelnemen, daarmee was de complete top 4 van het Nederlandse voetbal actief op ’t Meijerink!
Uit het buitenland waren Arsenal, RSC Anderlecht, KRC Genk, Borussia Dortmund en Bayer 04 Leverkusen vastgelegd.
Natuurlijk hopen we dat we dit deelnemersveld ook volgend jaar kunnen presenteren.
Het is jammer, dat ons eigen FC Zutphen U13 team het niet tegen deze tegenstanders kan opnemen!

De commissie wil ook langs deze weg de sponsoren en adverteerders bedanken die een financiële toezegging hebben gedaan. Natuurlijk geldt dit ook voor de Vrienden Van.
En niet te vergeten is er onze dank voor de vele vrijwilligers die al hun medewerking hadden toegezegd.

De organisatie van het SallandElectronics U13 Tournament hoopt dat alles rondom voetbal spoedig weer in een normale situatie terugkeert. Maar, ook bij ons geldt, dat gezondheid van iedereen het belangrijkste is.

Blijf vooral allemaal gezond.

De toernooicommissie.