Gastgezinnen zijn welkom!


Voetbal op hoog niveau is het uitgangspunt bij het SallandElectronics tournament. Maar daar komt nog veel meer bij kijken, zo regelt de toernooiorganisatie ieder jaar voor meer dan 200 personen de overnachtingen tijdens het speelweekend. Vanaf de start in 2016 is het Fletcher Hotel Zutphen compleet afgehuurd voor het onderbrengen van spelers en stafleden. Daarnaast maken wij gebruik van veel gastgezinnen, waar twee (of soms meer) spelers een weekend logeren.

Daarbij ontstaan vaak vriendschapsbanden, het is bekend dat gastgezinnen van het eerste jaar, nog steeds contact hebben met spelers die indertijd bij hun verbleven. Ook voor het komende toernooi van 23, 24 en 25 augustus zijn er weer gastgezinnen nodig. Coördinator Rob Korte is daar al weer druk mee bezig, dus voelt uw ook wel iets voor een gezellig weekend met spelers van grote clubs, stuur hem dan even een emailtje: robkorte@gmail.com