Deelnemersveld samenstellen

Het samenstellen van het deelnemersveld voor het volgende SallandElectronics U13 Tournament, begint eigenlijk al op de zondagmiddag van het voorgaande toernooi. Traditietrouw wordt dan de winnaar als eerste uitgenodigd om het jaar er op de wisselbeker te komen verdedigen. In de maanden daarna werkt de toernooi organisatie aan een lijstje, wie nodigen we sowieso uit, welke club willen we er graag bij hebben. Dat resulteert dan meestal in een aantal weken van clubs benaderen en overleg hebben over de voorwaarden die er vaak gesteld worden door eventuele deelnemers.

In de afrondende fase is er bij buitenlandse teams dan sprake van een checklist en een mogelijke inspectie van hotel en accommodatie. De afgelopen week heeft de organisatie daarvoor een checklist ingevuld die een Europese topclub opstuurde. Uiteraard houden we de naam nog even geheim tot 25 mei 2023, wel kunnen we melden dat de checklist uit 37 categorieën bestond..