Toernooi weekend komt eraan!

Nog een kleine maand te gaan, dan staat het zesde SallandElectronics U13 Tournament weer op het punt van beginnen. De toernooi organisatie is achter de schermen druk bezig om de laatste voorbereidingen af te ronden. Op het gebied van het voetbal, staat deze periode in het teken van veel contacten met de deelnemende teams. Dat varieert van de vluchten van Chelsea tot het plannen van de kamerindeling in het Fletcher Hotel Zutphen. Daarnaast is er het regelen van alles wat te maken heeft met het ontvangen van de vele bezoekers tijdens de toernooidagen. Zoals het regelen van de ruim 80 vrijwilligers die het toernooi mede mogelijk maken. Maar ook de voorbereidingen van de lunchtent voor de spelers en staf, en de bestellingen van de kantine bij FC Zutphen. Kortom, we zijn er druk mee, maar dat doen we met veel plezier. Zodat ook u straks weer kunt genieten op 19, 20 en 21 augustus van een prachtig toernooiweekend!