Ook Ajax U13 deelnemer op FC Zutphen toernooi

Het SallandElectronics U13 Tournament staat op de agenda voor 20, 21 en 22 augustus 2021. Uiteraard is alles onder voorbehoud vanwege het coronavirus. Ondanks dat gegeven, is de toernooi organisatie trots om de volgende namen aan het al bekende deelnemersveld toe te voegen: Ajax, Feyenoord en KRC Genk. Met de toevoeging van het Ajax U13 team gaat een wens van de organisatie in vervulling, daarmee is namelijk de traditionele top drie van de Nederlandse competitie deelnemer op het vijfde toernooi bij FC Zutphen. Met Feyenoord komt de winnaar van de eerste twee toernooien opnieuw naar Zutphen. KRC Genk is ook deelnemer van het eerste uur, het Belgische team staat altijd garant voor goed verzorgd voetbal. Dit betekent dat op dit moment de volgende acht teams de komst hebben bevestigd: RSC Anderlecht, Ajax, AZ Alkmaar, Bayer 04 Leverkusen, Feyenoord, KRC Genk, PSV en FC Zutphen. De onderhandelingen lopen nog met twee buitenlandse clubs.