Veranderingen in toernooi organisatie

In haar novembervergadering heeft de toernooicommissie afscheid genomen van een drietal commissieleden. Te weten; Ruud Marks, Addy Garritsen en Henk Weevers. Vanaf het begin zijn zij nauw betrokken geweest bij het opzetten en verder uitbouwen van dit voor FC Zutphen zo belangrijke toernooi. Ruud als penningmeester, Addy als verantwoordelijk man voor de accommodatie en verdere faciliteiten en Henk als werver van de noodzakelijke sponsoren. Alle drie hebben zij zich op hun eigen wijze met hart en ziel ingezet. De commissie is ze daarvoor veel dank verschuldigd.Met koffie, gebak en een attentie werd afscheid genomen. Al hoewel; afscheid…? Alle drie zijn ze bereid om buiten de commissie nog hand – en spandiensten te verrichten. We zullen in de toekomst zeker nog gebruik gaan maken van hun expertise!

Gerrit Wullink zal de plek en de taken van Henk Weevers over nemen. Vanuit de sponsorcommissie heeft hij al veel affiniteit met het toernooi en we zijn dan ook blij met zijn toetreding tot de commissie. Annelies Broeder neemt de taak van Ruud over, de taken van Addy worden verdeeld over de commissieleden. Daarnaast wil de commissie graag gebruik blijven maken van vrijwilligers die een deeltaak op zich willen nemen onder supervisie van één der commissieleden.

Dit is de samenstelling van de commissie:
Gerard Greven; toernooivoetbal/PR en communicatie
Marc Nijenhuis; wedstrijdsecretariaat
Danielle Schenk; kantine
Jeroen Bleumink; voetbalzaken
Gerrit Wullink; sponsorzaken/PR en communicatie
Annelies Broeder; financiën
Martin van den Burg; voorzitter/PR en communicatie

Alle accommodatie gerelateerde zaken worden intern verdeeld. Heb je belangstelling om een deeltaak op je te nemen? Meld je aan bij Martin van den Burg.

De vijfde editie van het SallandElectronics U13 tournament zal worden gehouden in het weekend van 21, 22 en 23 augustus 2020.