Gastgezinnen gezocht voor toernooiweekend

De voorbereidingen voor het Internationale jeugdvoetbaltoernooi U13 editie 2019 zijn weer volop bezig. Nu zijn we nog op zoek naar gastgezinnen voor de spelers van deelnemende teams.
Het toernooi begint vrijdag 23 augustus en duurt tot en met zondag 25 augustus. De jongens worden in tweetallen ondergebracht en blijven twee nachten logeren. Vrijdagavond na de start van het toernooi gaan de jongens mee naar het gastgezin. Zaterdag en zondagochtend ontbijten de jongens bij het gastgezin en worden vervolgens op tijd naar ons sportcomplex ’t Meijerink gebracht door een ouder van het gastgezin. Zaterdagmiddag worden de jongens opgehaald door de gastouder en eten ze bij het gastgezin. Overdag op zaterdag en zondag zijn de jongens bij FC Zutphen en zondag na afloop gaan ze vanaf het sportcomplex terug naar huis. Elk gastgezin krijgt 2 vrijkaarten voor het toernooi en consumptiebonnen.

Meld u aan als gastgezin bij Lucienne Pot via luciennepot@live.nl of M 06-51886049 of bij Addy Garritsen via addy.garritsen@fczutphen.nl M 06-45434272