Foto’s en filmverslag van het U13 toernooi

De organisatie van Het SallandElectronics U13 tournament FC Zutphen kijkt terug op een zeer succesvol verloop van het toernooi.  De vele toeschouwers hebben genoten van het hoge niveau en de sportieve wedstrijden van de deelnemende teams. Uiteindelijk mocht AZ – na  twee jaar de tweede plek te hebben behaald – dit jaar de felbegeerde beker in ontvangst nemen.

We zijn enorm trots op onze jongens van het FC Zutphen team met hun prachtige behaalde 7e plaats. Super gedaan! Allen van harte gefeliciteerd.

In de afgelopen drie dagen is er veel en mooi beeldmateriaal gemaakt. De video- en fotoverslagen kun je terugvinden op de website www.fczutphentoernooi.nl/fotoalbum/  en op https://www.facebook.com/fczutphentoernooi/. Een speciaal woord van dank hiervoor gaat uit naar de fotograven Hans Bolt, Hans ten Brinke, Jasper Blaauw en Henk Nijland van FC Zutphen internet-tv.