AZ wint toernooi

Het werd een zinderende finale tussen RSC Anderlecht en AZ. Na een spannende wedstrijd dat eindigde in 0-0 stand, werd de wedstrijd beslist met strafschoppen. Uiteindelijk won AZ de Joop Vreeman Cup en kon zij een feestje vieren. Titelverdediger Feyenoord streed om de 3e en 4e plaats tegen KRC Genk. Ook daar werd het duel na een 2-2 stand  met strafschoppen beslist en werd Feyenoord uiteindelijk 3e. Het eigen FC Zutphen team behaalde een super goed resultaat, zij eindigde op de 7e plek.

Onderstand het uiteindelijke resultaat van het toernooi:

  1. AZ
  2. RSC Anderlecht
  3. Feyenoord
  4. KRC Genk
  5. PSV
  6. Bayer ’04 Leverkusen
  7. FC Zutphen
  8. Vitesse
  9. Borussia Dortmund
  10. Chelsea FC


Fairplay cup:
KRC Genk

Beste speler van het toernooi:
Rayane Bounida van RSC Anderlecht

Beste keeper:
Freek Entius van AZ